Download documenten

U kunt hier verschillende documenten van het RGOc downloaden. Voor het lezen van de documenten heeft u veelal het programma Acrobat Reader van Adobe nodig. Meestal is dat reeds op uw computer geïnstalleerd. Wanneer dat niet het geval is kunt u het programma downloaden en installeren via deze verwijzing.

U kunt een document downloaden (naar een map op uw computer kopiëren) door uw muisaanwijzer over de verwijzing te bewegen en vervolgens rechts te klikken. Kies uit de na deze actie zichtbaar geworden opties ‘Doel opslaan als…’ of een equivalent daarvan.

Wanneer u direct op een verwijzing klikt wordt het document in een nieuw venster of nieuwe tab geopend. Als u de beschikking heeft over de Acrobat Reader wordt het document na een korte vertraging daarin getoond.

Nieuwsbrieven RGOc

Een overzicht van de RGOc nieuwsbrieven vindt u in het Nieuwsbrievenarchief.

Nieuwsbrieven van andere RGOc-onderzoeksprojecten.

Powerpoint RGOc Infomiddag Vroegdetectie van Psychosen 10-1-2019

Study protocol Group schema therapy

Verkorte Close Persons Questionnaire (Nederlands en Engels)

 

Vragenlijst Client Self-Appraisal based on START (Nederlands en Engels)

 

Vragenlijst SRA

Hieronder vindt u de vragenlijst Subject´s Reaction to Antipsychotics (SRA) in verschillende talen. De SRA met 74 items is ook beschikbaar in een verkorte versie, de SRA-34. Onderaan de lijst vindt u het artikel van Irene Lako over de validation study van de SRA-34 in Schizophrenia Research (2013) met supplementair materiaal.

 

Vragenlijst AVHRS in verschillende talen

 

Onderzoeksrapportage

Onderzoek naar de Participerende Instellingen van de RIBW Alliantie. C. de Heer-Wunderink, A.D. Caro-Nienhuis, S. Sytema, D. Wiersma. (2007). ISBN 978-90-367-3106-5.
Deze uitgave is ook als boek te bestellen voor €15,– via info@rgoc.nl.

Jaarverslagen

Klik hier voor een overzicht van alle RGOc-jaarverslagen.

Klik hier voor een overzicht van alle Lentis-jaarverslagen.