RGOc

Academie

Binnen het RGOc is behoefte ontstaan aan een trainingscentrum voor medewerkers van het RGOc om gekwalificeerd personeel op te leiden om de continuïteit, verdere groei en ontwikkeling van het onderzoek te waarborgen. Hiertoe is in het najaar van 2012 de RGOc Academie opgericht.

De RGOc Academie biedt onderzoekers, behandelaren en verpleegkundigen regelmatige en gestructureerde scholingen en trainingen van diagnostische instrumenten als bv. PANSS, HoNOS en SCAN. Deze trainingen worden gegeven door gekwalificeerde trainers en zijn bedoeld voor medewerkers van de RGOc-instellingen. Daarnaast worden ook (na)scholingen georganiseerd voor behandelaren en onderzoekers in Noord-Nederland. Tevens worden er interbetrouwbaarheids-trainingen binnen onderzoek en ‘train-de-trainer’ cursussen georganiseerd.

De lijst met trainingen en (na)scholingen wordt regelmatig herzien en aangevuld, op dit moment worden onderstaande nascholingen, cursussen en trainingen aangeboden. Klik op de naam van een training of cursus voor meer informatie.

Zie ook het overzicht van onze nascholingen, studiedagen en symposia.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Annulering van de training
Bij onvoldoende deelname behoudt het RGOc zich voor de training te annuleren. Dit ter beoordeling van de docent(en) en/of de coördinator.

Certificaat van deelname
Deelnemers aan trainingen en nascholingen of studiedagen van het RGOc ontvangen na afloop een certificaat van deelname in de vorm van een pdf.

Evaluatie
Aan alle deelnemers van trainingen, nascholingen en studiedagen van het RGOc wordt gevraagd om een evaluatieformulier in te vullen. De resultaten van de evaluatie worden gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden, onze privacyverklaring, ons kwaliteitshandboek en onze klachtenregeling.

CRKBO

RGOc Academie is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.